Vendicum
Verkopen kun je leren

Acquisitie voor professionals in een vernieuwde druk

9 januari 2024

In een tijd waarin de tools voor professionals op het gebied van klantwerving zich in rap tempo ontwikkelen, verschijnt het boek Acquisitie voor professionals, in een vernieuwde druk. De nieuwe versie van het boek staat boordevol eigentijdse inzichten en strategieën.

De ondertitel van het boek is hetzelfde gebleven: Verkoopstrategieën voor advocaten, consultants, architecten en andere professionals die nog wel een klant kunnen gebruiken.

De voorzijde van het boek heeft een make-over gehad en laat zien hoe je als een magneet klanten kunt aantrekken.

Boek Acquisitie voor professionals

Acquisitie voor professionals

Als je als adviseur, consultant, makelaar, architect of wetenschappelijk medewerker jarenlange ervaring en een imposant portfolio hebt en er bellen toch geen nieuwe klanten. Of als je aan het begin van een commerciële loopbaan staat als professional, ook dan is dit boek interessant. In de gewijzigde herdruk van Acquisitie voor professionals, lees je hoe je nieuwe klanten en opdrachten kunt verwerven. Klassiek en online.

Oorspronkelijk uitgebracht in 2007 en door honderden professionals gelezen, voorziet de geactualiseerde editie de lezer van de nieuwste tools en technieken, waardoor ze hun positie behouden in de snel evoluerende zakelijke omgeving van vandaag.

Online acquisitiestrategieën en de AVG

Voortbouwend op het succes van de oorspronkelijke editie, gaat het herziene Acquisitie voor professionals dieper in op online acquisitiestrategieën en bevat het boek een grondige verkenning van acquisitie in overeenstemming met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Praktisch, uitvoerbaar advies

Jan-Willem Seip, deskundige op het gebied van klantverwerving, brengt zijn uitgebreide expertise naar voren en voorziet lezers van praktisch, uitvoerbaar advies dat gestoeld is op echte ervaringen. Zijn actieve schrijfstijl zorgt dat lezers vanaf de allereerste pagina geboeid zijn, waardoor dit boek een onmisbare bron is voor professionals van alle niveaus.

Hoogtepunten heruitgegeven editie

De hoogtepunten van de heruitgegeven editie zijn, onder andere:

Geen verkoper, wel verkopen

Acquisitie voor professionals is er voor professionals die geen verkoper (willen) zijn maar wel willen uitblinken in klantverwerving. De inhoud wordt op 264 pagina’s gepresenteerd in een lezersvriendelijk formaat, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek, van doorgewinterde experts tot degenen die net aan hun carrière zijn begonnen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de heruitgave van Acquisitie voor professionals, kijk op de pagina Acquisitie voor professionals. Je ziet daarop ook hoe je het boek kunt bestellen.

Over de auteur, Jan-Willem Seip

Jan-Willem Seip is een expert op het gebied van klantverwerving, bekend om zijn dynamische aanpak en schat aan praktische kennis. Met tientallen jaren ervaring heeft hij talloze professionals geholpen bij de kunst van klantverwerving. Naast auteur is Jan-Willem een veelgevraagd spreker en trainer.

Jan-Willem Seip 2024

Artikelen

9 januari 2024

Acquisitie voor professionals in een vernieuwde druk

In een tijd waarin de tools voor professionals op het gebied van klantwerving zich in rap tempo ontwikkelen, verschijnt het boek Acquisitie voor professionals, in een vernieuwde druk. De nieuwe versie van het boek staat boordevol eigentijdse inzichten en strategieën. lees meer >

27 november 2023

In 5 minuten een salestraining volgen, kan dat?

Ja, dat is mogelijk. Door dit artikel te lezen, krijg je een deel van een salestraining voorgeschoteld. Waar je normaalgesproken een online salestraining volgt of in een zaal zit om een training, opleiding sales, verkoop training of sales seminar te volgen, steek je nu je licht op met dit artikel. lees meer >

30 september 2021

Euforisch verkopen is meer verkopen

Er is een effectieve manier om de kans op een opdracht bij je potentiële klant te verhogen. Tot zelfs 50%. Dat kan met actieve doorverwijzingen! Hoe je dat doet, lees je in dit artikel. lees meer >

Meer artikelen >

Over Vendicum

Opdrachtgevers zetten trainingen of masterclasses van Vendicum in omdat ze meer en betere opdrachten willen of nieuwe klanten. Of ze willen de relatie met bestaande klanten verstevigen. Oprichter van Vendicum Jan-Willem Seip (1968) leerde al een kleine twintigduizend mensen klantgericht te verkopen door niet te verkopen.

Verkopen is mensenwerk

“Als Oefenmeester in Klantcontact laat ik verkopers ervaren dat verkopen mensenwerk is. Ik leer je écht contact en chemie bij een ander te laten ontstaan. Na zelf eerst ruim dertien jaar in de sales gewerkt te hebben, richtte ik in 2002 Vendicum op om mijn ervaring met anderen te delen. Het geeft me elke keer weer een kick om te zien hoe deelnemers groeien en meer plezier krijgen in verkopen en acquireren.”

Jan-Willem Seip verzorgt trainingen, workshops, presentaties en lezingen. Hij is een bevlogen en energieke trainer van groepen en auteur van elf boeken en meer dan driehonderd artikelen. Ook is hij sinds 2004 NIMA-examinator voor de examens Sales A en Sales B.

Wie heeft baat bij verkooptrainingen?

Vendicum werkt voor:

Ook organisatoren van netwerkbijeenkomsten en congressen weten Jan-Willem Seip te vinden voor workshops of masterclasses voor groepen tot honderden mensen. De deelnemers komen in beweging en gaan de volgende dag al aan de slag met de inspirerende en bruikbare tips.

Contact >