Vendicum
Verkopen kun je leren

Acquisitie voor professionals

Verkoopstrategieën voor advocaten, consultants, architecten en andere professionals die nog wel een klant kunnen gebruiken.

Ben je een professional? Bijvoorbeeld: adviseur, consultant, makelaar, architect of wetenschappelijk medewerker? Heb je jarenlange ervaring en een imposant portfolio en bellen er toch geen nieuwe klanten? Of sta je aan het begin van een commerciële uitdaging? In de gewijzigde herdruk van 'Acquisitie voor professionals', boordevol nieuwe inzichten, lees je hoe je nieuwe klanten en opdrachten kunt verwerven. Klassiek en online.

'Acquisitie voor professionals' is het ideale boek voor iedereen die geen verkoper wil worden, maar wel wil verkopen.

Deze vierde gewijzigde herdruk heeft bijna 2,5 keer zo veel pagina's als de eerste druk van september 2007. Voortbouwend op het succes van de oorspronkelijke editie, gaat het herziene 'Acquisitie voor professionals' dieper in op online acquisitiestrategieën en bevat het boek een grondige verkenning van acquisitie in overeenstemming met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Cover Acquisitie voor professionals

In 12 hoofdstukken lees je onder andere over deze onderwerpen:

'Acquisitie voor professionals' is het standaardwerk voor niet-verkopers.

Bestellen

Meer informatie

Wat klanten zeggen

Acquisitie voor professionals is een must have voor iedere inhoudelijke professional die ook een new business taak heeft. Jan-Willem heeft met deze herdruk zijn bestseller uit 2007 een geweldige facelift gegeven. In 14 hoofdstukken loodst hij je door het uitdagende domein van sales en new business. Van telefonische acquisitie tot netwerken, van direct mail tot social selling. Aantrekkelijk geschreven, compleet en actueel. Een handboek voor alle professionals op zoek naar nieuwe klanten.
J.R. Willemsen - Senior Salestrainer
Wat fijn om eens te lezen hoe je beter kan leren verkopen zonder dat je dit dagelijks doet. Duidelijke voorbeelden en goede uitleg. Het helpt mij bij argumentatie en mezelf te blijven. Hiernaast helpt het bij het bepalen van prijs en opstellen van offertes. Erg leerzaam en duidelijk opgeschreven. Ook de tips om met acquisitie bezig te zijn en hoe dit te doen zijn waardevol. Ik raad dit boek dan ook aan.
Marketeer - Clickstorm
Als de inhoud van het boek net zo goed is als de service (snelle levering) en persoonlijke touch, dan kan ik niet wachten om te gaan lezen. Bedankt!
Marketeer - Thomsa
"Een mooi boek om te lezen. Herkenning maar ook zeker nieuwe tips en onderwerpen. De 21 onderhandelingstechnieken bijvoorbeeld. Sommige onbewust meegemaakt en nu herkenbaar. Het boek is waardevol en het geld is zo weer terug verdiend."
Eric de Vries - Technisch Adviseur bij Interflon

Over de auteur

Jan-Willem Seip, oprichter van Vendicum en VerkoopExpert, traint verkopers en niet-verkopers die meer plezier, professionaliteit en winst in hun werk zoeken. Seip schreef eerder de succesvolle boeken Handboek Salescoaching, Lastige verkopers managen, De kracht van zacht en Sales is sexy.