Vendicum
Verkopen kun je leren

De kracht van zacht

De menselijke factor in verkopen

De kracht van zacht 1e druk is een boek van Jan-Willem Seip uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058710475.

Sommige mensen lijken geboren verkopers. Maar zijn ze ook echt als verkoper geboren? Natuurlijk niet! De geboren verkoper bestaat niet, integendeel, de professionele verkoper is voortdurend bezig zichzelf bij te schaven. Verkopen is een vak en om het goed te kunnen, zijn veel oefenen en een eigen stijl ontwikkelen belangrijke voorwaarden.

Basiskennis en technieken van sales

In dit boek leer je hoe je dat doet. De kracht van zacht behandelt in acht hoofdstukken onmisbare theorie en de belangrijkste basiskennis en -technieken van het salesvak. Dat gebeurt op basis van het degelijke opleidingsmateriaal van ISBW. Tegelijkertijd brengt dit boek je ook de nieuwste inzichten op het gebied van verkooptechnieken: Hoe maak ik een onvergetelijke eerste indruk? Hoe flirt ik professioneel? Wat is mijn eigen verkoopstijl?

NIMA Sales-A

In De kracht van zacht krijg je als moderne en professionele verkoper dus alle handvatten. Als je op de hoogte wilt blijven van de modernste ontwikkelingen op salesgebied en tegelijkertijd je basiskennis wilt opfrissen, is het boek onmisbaar voor jou als professional. En omdat dit boek voldoet aan de NIMA Sales-A exameneisen, is het ook een must voor de beginnende verkoper. Kortom, een boek voor iedere verkoper die het beste uit zichzelf wil (blijven) halen!

Serie salesmanagement

Dit boek maakt deel uit van de driedelige serie over Salesmanagement van Uitgeverij Thema. Lees ook Als warme broodjes en Met gepaste trots.

Inhoud De kracht van zacht:

Bestellen

Je kunt het boek bestellen via de uitgever: www.thema.nl (€ 20,95).

Meer informatie

Cover De kracht van zacht