Vendicum
Verkopen kun je leren

Verkooptraining voor gevorderden (open inschrijving)

Minstens drie jaar ervaring als verkoopprofessional, verkoper of accountmanager? En wil je meer klanten en opdrachten? Leer hoe je je scoringskansen en gunfactor vergroot en relaties opbouwt. Vind je het lastig om meer opdrachten binnen te halen? Ketsen offertes af en is je pijplijn niet vol genoeg? Heb je het zo druk met van alles en nog wat dat acquisitie erbij inschiet? Dan moet er wat gebeuren, maar hoe? Denk dan aan de verkooptraining voor gevorderden.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor verkoopprofessionals, verkoper en accountmanagers met minstens drie jaar ervaring. De training leert je een succesvollere vertaalslag te maken van de behoefte van je prospect naar de voordelen van je product of dienst. Je maakt het de ander makkelijker om ja tegen je te zeggen.

Leer slagvaardiger verkopen

In een halve dag perfectioneer je de vaardigheden waarmee je nieuwe klanten of opdrachten kunt binnenhalen:

Verwezenlijk je verkoopdoelen

De verkooptraining behandelt theorie en reikt jou handvatten en tips aan. Tijdens deze intensieve training oefen je en pas je het geleerde toe. Zowel de ervaring van je mededeelnemers als die van de trainer wordt ingebracht. In deze training oefen je met verkoopsituaties die jij in je praktijk tegenkomt en die je dezelfde dag kunt toepassen.

Praktische zaken

 • Deze leerzame verkooptraining wordt meerdere keren per jaar gegeven: als ontbijtvariant en als avondvariant. Neem contact op voor de datum.
 • De training vindt plaats in de bereikbare en van alle gemakken voorziene trainingsruimte van Vendicum in Deventer. Doe je de training liever ergens anders? Vendicum geeft de training ook in company of op locatie.
 • Je krijgt een factuur per e-mail toegestuurd die binnen een week betaald moet zijn; in ieder geval voordat de training plaatsvindt.
 • Op deze training zijn de algemene voorwaarden (pdf) van Vendicum van toepassing.
 • Een investering die zichzelf terugverdient

  Je investeert een halve dag van je tijd en € 194,- per persoon in deze verkooptraining, uitgaande van trainingslocatie Deventer. Dit bedrag is exclusief 21% btw en inclusief koffie, thee, frisdrank en een ontbijt of diner. Deze investering verdient zichzelf terug doordat je meer omzet realiseert. Als je tegelijkertijd intekent op de basis verkooptraining, investeer je in totaal € 316,- exclusief btw voor beide trainingen. Je combivoordeel is dan maar liefst € 218,-.

  En na de training: remote begeleiding

  Heb je na deze training behoefte aan individuele aandacht van de trainer, dan is dat makkelijk en efficiënt te regelen met een strippenkaart voor remote begeleiding. Dat is persoonlijke coaching op afstand via Skype, telefoon, e-mail of Twitter. In een strippenkaart van 2,5 uur investeer je € 194,50 exclusief btw.

  Aanmelden of meer informatie?
  Neem contact op >

  Testimonials

  logo HFS

  "Ik heb van het team positieve feedback ontvangen op de training, het werd ervaren als zeer nuttig en nodig, dus dat is mooi."

  logo ACE mobility

  "Jan-Willem Seip is zeer kundig in zijn vakgebied: verkooptrainingen waarbij het behoud van de authenticiteit centraal staat (geen 'gladde' verkooppraat). [...] Daarnaast was het prettig samenwerken met Jan-Willem; punctueel, praktisch en creatief met speciale wensen voor de training."

  logo Vostermans

  "...Jan-Willems enthousiaste manier van lesgeven is heel inspirerend. [...] Al met al: een hele leuke en leerzame training, zeker een aanrader.'

  Artikelen

  15 november 2018

  Een enthousiaste prospect die toch nog ‘nee’ zegt

  Enthousiasme is een groot goed, het werkt aanstekelijk, bij iedereen. Juist daarom schuilt er bij sales ook een gevaar in. Met deze 4 tips zet u enthousiasme om in een order. lees meer >

  25 oktober 2018

  Schors het verkoopgesprek

  U wordt tijdens een verkoopgesprek onverwacht overladen met klachten, irritatie en onvrede van uw klant. Hoe redt u zich goed uit deze benarde situatie? Met deze tips. lees meer >

  22 juni 2018

  Een moker op een ruit

  Menig verkoper praat in eigenschappen van het product in plaats van in voordelen. Uw klanten zijn vooral geïnteresseerd in de voordelen, oplossingen, resultaten en onderscheidende kenmerken. Hoe pakt u dat aan? lees meer >

  15 mei 2018

  Te happig overkomen bij de klant

  Komt u wel eens te happig over bij uw prospects en klanten? Dat hoeft vanaf nu niet meer. Als u zich voorbereidt op uw BAZO, dan ervaart u veel profijt en rust. lees meer >

  30 april 2018

  Ja maar, ik ben toch aardig!?

  Een verkoper die moeite heeft met afwijzing heeft het niet makkelijk. Maar we hebben vrijwel allemaal last van afwijzing. Ontdek wat u kunt doen; met tips uit het winnaarsdenken! lees meer >

  Meer artikelen >

  Over Vendicum

  Opdrachtgevers zetten trainingen of masterclasses van Vendicum in omdat ze meer en betere opdrachten willen of nieuwe klanten. Of ze willen de relatie met bestaande klanten verstevigen. Oprichter van Vendicum Jan-Willem Seip (1968) leerde al een kleine twintigduizend mensen klantgericht te verkopen door niet te verkopen.

  Verkopen is mensenwerk

  “Als Oefenmeester in Klantcontact laat ik verkopers ervaren dat verkopen mensenwerk is. Ik leer je écht contact en chemie bij een ander te laten ontstaan. Na zelf eerst ruim dertien jaar in de sales gewerkt te hebben, richtte ik in 2002 Vendicum op om mijn ervaring met anderen te delen. Het geeft me elke keer weer een kick om te zien hoe deelnemers groeien en meer plezier krijgen in verkopen en acquireren.”

  Jan-Willem Seip verzorgt trainingen, workshops, presentaties en lezingen. Hij is een bevlogen en energieke trainer van groepen en auteur van elf boeken en meer dan driehonderd artikelen. Ook is hij sinds 2004 NIMA-examinator voor de examens Sales A en Sales B.

  Wie heeft baat bij verkooptrainingen?

  Vendicum werkt voor:

  Ook organisatoren van netwerkbijeenkomsten en congressen weten Jan-Willem Seip te vinden voor workshops of masterclasses voor groepen tot honderden mensen. De deelnemers komen in beweging en gaan de volgende dag al aan de slag met de inspirerende en bruikbare tips.

  Contact >