Vendicum
Verkopen kun je leren

Conversie verhogen in de fysieke winkel

10 september 2020

Je vindt je conversie in je winkel te laag. Deze conversie wil je verhogen met 1%. Stel dat je conversie 19% is, dan wil je die naar 20% brengen. Dit betekent dat 20 van de 100 bezoekers in jouw winkel iets kopen en klant worden.

Je mensen hebben grote impact op de conversie

Dit blog gaat over de impact van gedrag en de verkoopvaardigheden van je mensen op de conversie in jouw winkel. Jouw winkelmedewerkers kunnen jouw winkel maken of breken. Je mensen hebben een enorme impact dus. Ook op de conversie.

Het verhoog je de conversie in jouw fysieke winkel?

Hoe kunnen jullie de conversie in de winkel verhogen als het gaat om de mensen die er werken? Je leest nu meerdere manieren. Je medewerkers:

Aanvullend op bovengenoemd rijtje: je klanten worden prettig begroet, voelen zich welkom en ervaren gastheerschap.

Verhoog de conversie met 1%

Wil jij de uitdaging aangaan om de conversie in jouw winkel met 1% te verhogen de aankomende drie maanden? Help en coach hen daarbij, eventueel gebruikmakend van bovenstaande structuur. Focus dit kwartaal op conversieverhoging. Maak dit een thema.

Cadeau voor jou in petto

Laat me weten of het gelukt is. Als het je aantoonbaar gelukt is, dan heb ik een cadeau voor je.

Jan-Willem Seip 2020

Artikelen

27 november 2023

In 5 minuten een salestraining volgen, kan dat?

Ja, dat is mogelijk. Door dit artikel te lezen, krijg je een deel van een salestraining voorgeschoteld. Waar je normaalgesproken een online salestraining volgt of in een zaal zit om een training, opleiding sales, verkoop training of sales seminar te volgen, steek je nu je licht op met dit artikel. lees meer >

30 september 2021

Euforisch verkopen is meer verkopen

Er is een effectieve manier om de kans op een opdracht bij je potentiële klant te verhogen. Tot zelfs 50%. Dat kan met actieve doorverwijzingen! Hoe je dat doet, lees je in dit artikel. lees meer >

10 juni 2021

Deel uw kennis en maak meer kennissen

Je kunt prospects en klanten 1-op-1 informeren. Je kunt er ook voor kiezen om in een keer een groter publiek aan te spreken. Niet door het geven van een wervende verkooppresentatie, die bestaat uit allerlei borstklopperij. Dat kan afstoten. Wat aan kan trekken, is het delen van je kennis. Met als gevolg dat je er nieuwe ‘kennissen’ bijkrijgt. lees meer >

Meer artikelen >

Over Vendicum

Opdrachtgevers zetten trainingen of masterclasses van Vendicum in omdat ze meer en betere opdrachten willen of nieuwe klanten. Of ze willen de relatie met bestaande klanten verstevigen. Oprichter van Vendicum Jan-Willem Seip (1968) leerde al een kleine twintigduizend mensen klantgericht te verkopen door niet te verkopen.

Verkopen is mensenwerk

“Als Oefenmeester in Klantcontact laat ik verkopers ervaren dat verkopen mensenwerk is. Ik leer je écht contact en chemie bij een ander te laten ontstaan. Na zelf eerst ruim dertien jaar in de sales gewerkt te hebben, richtte ik in 2002 Vendicum op om mijn ervaring met anderen te delen. Het geeft me elke keer weer een kick om te zien hoe deelnemers groeien en meer plezier krijgen in verkopen en acquireren.”

Jan-Willem Seip verzorgt trainingen, workshops, presentaties en lezingen. Hij is een bevlogen en energieke trainer van groepen en auteur van elf boeken en meer dan driehonderd artikelen. Ook is hij sinds 2004 NIMA-examinator voor de examens Sales A en Sales B.

Wie heeft baat bij verkooptrainingen?

Vendicum werkt voor:

Ook organisatoren van netwerkbijeenkomsten en congressen weten Jan-Willem Seip te vinden voor workshops of masterclasses voor groepen tot honderden mensen. De deelnemers komen in beweging en gaan de volgende dag al aan de slag met de inspirerende en bruikbare tips.

Contact >